Táto prehľadne spracovaná kuchárka obsahuje mnoho rozmanitých receptov na prípravu jedál s nízkym obsahom tuku, ktoré vám istotne budú chutiť a zároveň prospejú vášmu zdraviu. Pri zostavovaní receptov kládla autorka dôraz na chuť, štruktúru, farbu a celkový vzhľad jedál a usilovala sa vyhovieť všetkým členom rodiny. Do knihy preto zaradila tak výživné rýchle jedlá, ako aj ľahké predjedlá a lákavé dezerty či pôsobivé jedlá na slávnostné príležitosti. Pri všetkých receptoch nájdete farebnú fotografiu výsledného jedla aj fotografie jednotlivých krokov jeho prípravy. Mnohé recepty sú doplnené užitočnými radami kuchárov a obmenami základného receptu.
Jazyk | slovenský |
---|---|
Väzba | tvrdá |
Počet strán | 176 |
Formát | 215 x 270 |
Edícia |
Diéty |