Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový pretlak? Ako odlíšime dobrý a zlý balzamikový ocot? Aké jedlo sa podávalo v antickom Ríme, na akých špecialitách si pochutnávali v stredoveku a aké kulinárske vychytávky sú typické pre renesanciu? Toto všetko a oveľa viac vám zodpovie publikácia Culinaria Itálie. Už v treťom vydaní tejto obľúbenej kuchárskej knihy nahliadneme za oponu talianskych kuchýň a vyskúšame tie najlepšie recepty na talianske špeciality a zoznámime sa samozrejme aj s tými najchutnejšími talianskymi vínami.
Autor |
Claudia Pirasová |
---|---|
Jazyk | český |
Väzba | flexi |
Počet strán | 380 |
Formát | 215 x 250 mm |
EAN | 9788075293800 |
Prekladateľ | Hana Krejčí, Dagmar Lieblová, Věra Bětáková |
Rok vydania | 2018 |
Edícia |
Národné kuchyne |