Makrónky sa v kulinárskom svete udomácnili rýchlosťou blesku. Tieto milé francúzske dezerty – pripravené z mletých mandlí, cukru a bielkov – majú osobitý pôvab a eleganciu. Rôznofarebné makrónky s rozmanitými príchuťami sú ideálnou voľbou na pohostenie rodiny či priateľov, alebo si ich môžete pripraviť ako špeciálnu pochúťku iba pre seba.V knihe nájdete 30 receptov, od klasických chutí, ako sú vanilková, čokoládová a pistáciová, až po menej obvyklé kombinácie, ako je sezam a limeta alebo arašidové maslo a želé. Ak sa nebojíte experimentovať, jednoducho postupujte podľa základného receptu a vytvorte si svoju vlastnú malú luxusnú dobrotu.
Jazyk | slovenský |
---|---|
Väzba | tvrdá s prebalom |
Počet strán | 80 |
Formát | 16 x 20 cm |
EAN | 9788055607368 |
Prekladateľ | Zuzana Šeršeňová |
Edícia |
Koláče a cukrovinky |