Angelo Menta sa venuje grilovaniu profesionálne a svoju Grilovačku majstrov prešpikoval overenými receptami s detailnými postupmi a množstvom užitočných rád. Naučí vás, ako vybrať správny kúsok mäsa na grilovanie a pripraviť perfektný steak či burger. Nechýbajú ani recepty na marinády, omáčky a prílohy ku grilovanému mäsu aj zelenine. Všetky recepty vrátane vegetariánskych pochúťok sú zostavené zo surovín, ktoré bez problémov zoženiete. V knihe nájdete tiež informácie o grilovaní na drevnom uhlí, o príprave teplotných zón i to, ako uhlie správne rozhrnúť či kedy je lepšie použiť brikety a mnoho ďalších zasvätených rád.
Autor |
Angelo Menta |
---|---|
Jazyk | slovenský |
Väzba | tvrdá |
Počet strán | 344 |
Formát | 21 x 25 cm |
EAN | 9788055624747 |
Prekladateľ | Katarína Bobríková |
Rok vydania | 2017 |
Edícia |
Grilovanie |