Autorka Cettina Vicenzino vás prostredníctvom vyše 70 receptov pozýva na vegetariánsku poznávaciu cestu svojou talianskou domovinou. Krehké artičoky naaranžuje na citrónom nadýchanú fregolu, žiarivým fialkastým radicchiom obohatí chuť cestovinového šalátu s grapefruitom a vlašskými orechmi alebo perfektne nadstaví krémové fazuľové pyré s baklažánom grilovanými paradajkami dozretými pod horúcim slnkom. Na cestách po rozličných regiónoch Talianska Cettina vlastnoručne vyberá paradajky na perfektnú focacciu, vyrába tie najnezvyčajnejšie tvary cestovín a zakaždým sa inšpiruje domácimi obyvateľmi a surovinami.
Autor |
Cettina Vicenzino |
---|---|
Pôvodný názov | Cucina Vegetariana |
Jazyk | slovenský |
Väzba | tvrdá |
Počet strán | 240 |
Formát | 189 x 246 mm |
EAN | 9788055664989 |
Prekladateľ | Daniela Marsinová |
Rok vydania | 2024 |