Aktivita
The Science of Food

The Science of Food

An Exploration of What We Eat and How We Cook

16,95 €
Momentálne nedostupné

In this fascinating and easily digestible book, The One Show's resident scientist Marty Jopson takes us on a mouth-watering tour of the twenty-first century kitchen and the everyday food miracles that we all take for granted.

Podrobnosti

Autor Marty Jopson
Vydavateľ Michael O'Mara Books Ltd
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán224
Formát139 x 205 x 22
Hmotnosť338
EAN9781782438380
Rok vydania2017
Edícia Populárna veda

Autor

Marty Jopson

Podobné knihy

The Man from the Future

The Man from the Future

Ananyo Bhattacharya
14,50 €
Momentálne nedostupné
The Vinyl Frontier

The Vinyl Frontier

Jonathan Scott
14,95 €
17.09.2020 (predobjednávka)
Factfulness

Factfulness

Hans Rosling, Ola Rosling, Anna Rosling Roennlund
14,95 €
Momentálne nedostupné
How to Prevent the Next Pandemic

How to Prevent the Next Pandemic

Bill Gates
14,95 €
6 Jun 2023 (predobjednávka)
Quiet Power

Quiet Power

Susan Cain
13,95 €
Momentálne nedostupné
Guns, Germs and Steel: (Patterns of Life)

Guns, Germs and Steel: (Patterns of Life)

Jared Diamond
16,95 €
Na sklade

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!