Aktivita
Salt Fat Acid Heat

Salt Fat Acid Heat

Mastering the Elements of Good Cooking

45,95 €
Momentálne nedostupné

A beautifully illustrated New York Times bestseller that distils decades of professional experience into just four simple elements - and will set you free from recipes forever.

Podrobnosti

Autor Samin Nosrat
Vydavateľ Canongate Books Ltd
Ilustrátori Wendy MacNaughton
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán480
Formát238 x 195 x 47
Hmotnosť1506
EAN9781782112303
Rok vydania2017
Edícia Iné

Autor

Samin Nosrat

Podobné knihy

The Mediterranean Cook

The Mediterranean Cook

Meni Valle
34,95 €
Momentálne nedostupné
How Not to Die

How Not to Die

Dr. Michael Greger, Gene Stone
12,95 €
Momentálne nedostupné
Evolutions in Bread

Evolutions in Bread

Ken Forkish
40,50 €
Na sklade
Cook it Raw

Cook it Raw

Andrea Petrini
49,50 €
Momentálne nedostupné
French Pâtisserie

French Pâtisserie

École Ferrandi
56,95 €
Momentálne nedostupné
Sensationally Sugar Free

Sensationally Sugar Free

Susanna Booth
13,50 €
Momentálne nedostupné

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!