Aktivita
Food Lab

Food Lab

Better Home Cooking Through Science

50,00 €
Momentálne nedostupné

A grand tour of the science of cooking explored through popular dishes.

Podrobnosti

Autor J. Kenji Lopez-Alt
Vydavateľ WW Norton & Co
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán960
Formát224 x 277 x 47
Hmotnosť2924
EAN9780393081084
Rok vydania2015
Edícia Iné

Autor

J. Kenji Lopez-Alt

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

The Wok

The Wok

J. Kenji Lopez-Alt
51,50 €
Momentálne nedostupné

Podobné knihy

Manu, Recipes and Stories from My Brazil

Manu, Recipes and Stories from My Brazil

Manoella Buffara, Alex Atala, Dominique Crenn
59,95 €
Na sklade
Future Food Today: Cookbook by SPACE10

Future Food Today: Cookbook by SPACE10

SPACE10
39,95 €
Na sklade
Miracle of Salt

Miracle of Salt

Naomi Duguid
46,95 €
Na sklade
The Levantine Vegetarian

The Levantine Vegetarian

Salma Hage
38,95 €
Na sklade
Lebanese Cuisine

Lebanese Cuisine

Samira Kazan
28,95 €
Momentálne nedostupné
History Of Sweets In 50 Wrappers

History Of Sweets In 50 Wrappers

Steve Berry, Phil Norman
11,50 €
Momentálne nedostupné

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!