Aktivita
Flour Water Salt Yeast

Flour Water Salt Yeast

The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

35,95 €
Na sklade


Podrobnosti

Autor Ken Forkish
Vydavateľ Random House USA Inc
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán272
Formát262 x 210 x 24
Hmotnosť1150
EAN9781607742739
Rok vydania2012
Edícia Iné

Autor

Ken Forkish

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Evolutions in Bread

Evolutions in Bread

Ken Forkish
40,50 €
Na sklade

Podobné knihy

How to Feel the Fear and Eat It Anyway

How to Feel the Fear and Eat It Anyway

Eve Simmons and Laura Dennison
13,95 €
Momentálne nedostupné
Creole PB

Creole PB

Babette de Rozieres
27,95 €
Momentálne nedostupné
You Are What You Eat

You Are What You Eat

Gillian McKeith
17,95 €
Na sklade
Mary Berry's Complete Cookbook

Mary Berry's Complete Cookbook

Mary Berry
38,95 €
Momentálne nedostupné
Basics to Brilliance Kids

Basics to Brilliance Kids

Donna Hay
28,50 €
26 May 2022 (predobjednávka)
Gourmet Guide to Oil and Vinegar

Gourmet Guide to Oil and Vinegar

Ursula Ferrigno
24,50 €
Momentálne nedostupné

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!