Aktivita
Chocolate

Chocolate

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

31,95 €
Momentálne nedostupné


Podrobnosti

Autor Ferrandi Paris
Vydavateľ Editions Flammarion
Jazyk anglický
VäzbaHardback
Počet strán304
Formát287 x 216 x 31
Hmotnosť1846
EAN9782080204066
Rok vydania2019
Edícia Iné

Autor

Ferrandi Paris

Ďalšie knihy autora z oddelenia Knihy v angličtine

Fruit

Fruit

Ferrandi Paris
31,50 €
Na sklade
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Ferrandi Paris
38,95 €
Na sklade
French Boulangerie

French Boulangerie

Ferrandi Paris
38,95 €
Momentálne nedostupné

Podobné knihy

Harumis Japanese Kitchen

Harumis Japanese Kitchen

Harumi Kurihara
23,95 €
Momentálne nedostupné
Mastering the Art 1

Mastering the Art 1

Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck
14,99 €
Momentálne nedostupné
BraveTart

BraveTart

Stella Parks
35,95 €
Momentálne nedostupné
Picnic Cookbook

Picnic Cookbook

Laura Mason
31,50 €
Momentálne nedostupné
Eat Yourself Smart

Eat Yourself Smart

Gill Paul
11,95 €
Momentálne nedostupné
Core

Core

Clare Smyth, Kieran Morris
59,95 €
Momentálne nedostupné

Názory čitateľov

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o novinkách a akciách
Generuje redakčný systém BUXUS CMS spoločnosti ui42
X
Nákupný košík
V jednej objednávke nie je možné súčasne kombinovať predobjednávkové a bežné produkty.
Z tohto produktu nie je možné objednať požadovaný počet kusov. Znížte prosím počet kusov.
Tento produkt je momentálne nedostupný.
Produkt bol pridaný do košíka
Produkt bol pridaný do zoznamu vašich rezervácií
Nastal problém pri vkladaní do košíka. Kontaktujte nás prosím.
Dopravu máte zadarmo!
Nakúpte ešte za a dopravu máte zadarmo!